Tentang Kami

Terobosan

  • 1

AIR-ERV

Bubuka

Xiamen AIR-ERV Technology Co., Ltd. nyaéta khusus dina Panilitian & Pangwangunan sareng pabrik hawa pikeun sistem pamulihan panas hawa ti saprak 1996 kalayan gedong nyalira. Kami gaduh alat-alat canggih sareng nuturkeun ISO 9001: 2015 sareng perlindungan lingkungan Rohs, kéngingkeun ISO9001: 2008 Sertifikasi Sistem Mutu sareng sertifikasi CE sareng sajabana. ngahargaan nyayogikeun jasa OEM atanapi ODM pikeun seueur perusahaan anu kawéntar, sapertos gé, Daikin, Huawei sareng sajabana, sareng kéngingkeun reputasi hébat di bumi sareng di mancanagara kalayan kualitas luhur sareng harga anu wajar. Sistem ventilator pamulihan énergi / énergi urang gaduh dua fungsi utami, nyayogikeun hawa seger / bersih / nyaman sareng ngahémat panas / énergi. Kapangaruhan ku COVID-19, ventilator pamulihan énérgi pemurnian kalayan sterilisasi UV langkung populér sareng penting dina wangunan héjo. Hawa kami pikeun pelat panas inti hawa biasana dipaké dina HAVC, telekomunikasi, listrik, tekstil, mobil, kadaharan, médis , tatanén, peternakan, garing, las, ketel sareng industri sanés kanggo ventilasi, pamulihan tanaga, pendinginan, pemanasan, dehumidifikasi sareng limbah panén panas. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi kabutuhan, wilujeng sumping ngahubungi kami, hatur nuhun.

 

produk

Inovasi

  • ERV Heat Recovery Ventilator with Purifier

    ERV Panas Pamulihan Modél ...

    ERV Heat Recovery Ventilator with Purifier ERV Heat Recovery Ventilator with Purifier henteu ngan ukur built-in exchanger panas anu éfisién pisan pikeun ngahankeun panas sareng ngahémat listrik, tapi ogé nambihan filter primér, filter karbon aktif sareng saringan HEPA pikeun sacara efektif nyaring lebu, baktéri sareng objék anu ngabahayakeun sanés. dina hawa, efisiensi pemurnian PM2.5 dugi ka 99,5%. Éta dianggo pikeun villa, sakola, kamar cafe, ruang rapat, kantor, hotél, laboratorium, KTV, klub kabugaran, bioskop, basement, ruang roko sareng anu sanés ...

  • Standard Heat and Energy Recovery Ventilator

    Panas Standar sareng Ener ...

    Panas sareng Énergi Pamulihan Énergi Ventilator énergi ventilator pamulihan nyaéta sistem ventilasi sentral anu nyayogikeun hawa seger, ngaluarkeun hawa bulukan dina jero ruangan sareng ngimbangan kalembaban dina jero gedong. Di sagigireun éta, aranjeunna tiasa nganggo panas anu kapulih tina hawa bulukan pikeun ngahanca hawa bersih anu lebet kana suhu anu raos. Ieu henteu ngan ukur ngabantosan pikeun nyiptakeun lingkungan anu beresih sareng nyaman anu ningkatkeun kasajahteraan pangguna gedong, tapi ogé ngahanangkeun énergi pikeun ngahémat listrik. Pilihan: 1. Aluminium karasa ...

  • Double Way Ventilator – supply and exhaust air at the same time

    Double Way Ventilator ...

    Double Way Ventilator - nyuplai sareng nyéépkeun hawa dina waktos anu sami Cara dua arah ventilator dianggo pikeun nyayogikeun hawa sareng hawa knalpot dina waktos anu sami, éta tiasa ngaluarkeun hawa kotor dina jero ruangan nalika hawa seger di luar pikeun ningkatkeun épéksi hawa. Motor AC mérek kalayan kakuatan lemah sareng low noise. Saklar kenop standar atanapi kontrol calakan kanggo pilihan. Fitur: 1. Jembar aplikasi: kisaran aliran udara nyaéta 150 ~ 5,000 m³ / jam, cocog pikeun sakola, padumukan, rohangan konperénsi, kantor, hotél, laboratorium, fi ...

  • One Way Ventilator – provide air or exhaust air

    One Way Ventilator ...

    One Way Ventilator - nyayogikeun hawa atanapi hawa knalpot ventilator hiji arah dianggo pikeun pasokan hawa atanapi sistem pembuangan udara. Pilihan: 1. Motor DC motor atanapi motor AC pikeun pilihan. 2. Tilu lapisan saringan pikeun pilihan. Aya saringan primér + saringan karbon aktif + saringan HEPA pikeun nyegah hawa kotor, saringan HEPA sacara efektif tiasa ngirangan PM2.5 sareng mastikeun hawa seger sareng bersih. 3. Standar kenop kenop atanapi calakan controller kanggo pilihan. Fitur: 1. Jembar aplikasi: kisaran aliran udara 50 ~ 5,000 ...

Warta

Jasa Kahiji

  • Kaunggulan sareng Fitur penukar panas entalpi kertas tina Xiamen AIR-E

    1). Dijieunna tina kertas serat khusus kalayan perméabilitas Uap anu luhur, ketegangan hawa anu saé, anti réncang, tahan sepuh, anti-jamur sareng sajabana 2). Pigura nyaéta ABS, tampan, henteu gampang dipegatkeun, waktos jasa anu panjang, pro-lingkungan, sesak udara anu saé, mastikeun intensitas sareng ketang ...

  • Kaunggulan sareng Fitur aluminium exchanger panas wijaksana ti Xiamen AIR-ERV

    1). Perlindungan Lingkungan - sadaya bahan saluyu sareng sarat ROHS / ngahontal sareng standar nasional, éta pro-lingkungan. 2). Desain propésional - gaduh perangkat lunak desain nyalira pikeun nyayogikeun sagala rupa kaayaan damel, laporan kaluaran kalayan spésifikasi sareng nyayogikeun ...