Tentang Kami

Xiamen AIR-ERV Technology Co., Ltd. nyaéta khusus dina Panilitian & Ngembangkeun sareng ngamajukeun hawa kana sistem pamulihan panas hawa ti saprak 1996 kalayan gedong nyalira.

Kami gaduh alat-alat canggih sareng nuturkeun ISO 9001: 2015 sareng perlindungan lingkungan Rohs, kéngingkeun ISO9001: 2008 Sertifikasi Sistem Kualitas sareng sertifikasi CE jsb.

Kami mangrupikeun kahormatan pikeun nyayogikeun jasa OEM atanapi ODM pikeun seueur perusahaan anu kawéntar, sapertos gé, Daikin, Huawei sareng sajabana, sareng kéngingkeun reputasi hébat di bumi sareng di luar negeri kalayan kualitas anu saé sareng harga anu wajar.

Panas / panas énergi sistem ventilator urang gaduh dua fungsi utama, nyayogikeun hawa seger / bersih / nyaman sareng ngahémat panas / énergi. Kapangaruhan ku COVID-19, ventilator pamulihan énergi pemurnian kalayan sterilisasi UV langkung populér sareng penting dina wangunan héjo.

Intina hawa ka pelat hawa pikeun panén hawa sacara umum dianggo dina HAVC, telekomunikasi, listrik, tekstil, mobil, kadaharan, médis, pertanian, peternakan, pengeringan, las, ketel sareng industri sanés kanggo ventilasi, pamulihan énergi, pendinginan, pemanasan, dehumidification sareng limbah pamulihan panas.

Sadayana urang nyanghareupan tantangan iklim global sareng masalah polusi udara, sareng urang kedah ngaréspon numutkeun kamampuan urang, urang fokus kana cara inovatif pikeun ngirangan konsumsi énergi sareng ningkatkeun kualitas udara di jero rohangan salami 25 taun, wilujeng gabung sareng urang.  

Tangtu sajarah

1996 - ngadegkeun perusahaan pikeun ngahasilkeun panukar sareng ventilasi panas

2004 - lulus sertifikasi ISO9001

2011 - kéngingkeun sertifikasi CE sareng RoHS

2015 - penghargaan "Perusahaan Teknologi Tinggi Swasta"

2015 - Produk penukar panas hemat énergi didaptarkeun dina katalog produk téknologi hemat energi di Propinsi Fujian

2016 - meunang mérek sistem ventilasi paporit konsumén di Cina

2016 - produk ventilasi recovery énergi didaptarkeun dina katalog produk téknologi hemat energi di Propinsi Fujian

2020 - janten anggota panitia ESCO Asosiasi Konservasi Énergi Cina

2021 - ngalih ka gedong anyar pikeun ngagedekeun produksi

Sertipikat

Sertipikat ISO Xiamen AIR-ERV Technology ISO

Pemurnian udara seger laporan pamariksaan mesin terpadu-2018

Laporan purifikasi panipuan-panipuan total jinis pemurnian