ERD Palang & Counter Aliran Panukar Panas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

ERD Palang & Counter Aliran Panas exchanger Inti
Core & counter flow exchanger heat core didamel tina antiseptik hydrophilic / foil aluminium sareng panutup lambaran galvanis. Bagian tina hawa nyaéta cross flow, sareng anu sanésna nyaéta counter counter, ngagabungkeun padamelan anu dianggo boh aliran cross sareng counter counter exchanger heat core, ngahontal efisiensi panas langkung luhur.
Biasana ieu dianggo pikeun nyéépkeun énérgi dina sistem padumukan, sistem ventilasi komersial sareng industri.

1 2

Fitur:
1. Ngadopsi antiseptik hidrofilik aluminium, tahan ka korosi, sareng umur jasa anu panjang.
2.Modul sareng struktur kompak, henteu nganggo rivet atanapi sekrup.
3. Henteu nganggo komponén ngajalankeun, biaya perawatan murah.
4. Cocog pikeun nyeuseuh ku cai atanapi deterjen nétral.
5. kakuatan pisan sareng stabilitas patali tekanan.

Téknologi Produksi:
1. Permukaan inti penukar panas diolah kalayan téhnik paningkatan mindahkeun panas, ningkatkeun area mindahkeun panas 10%.
2.Convex sareng saluran hawa cekung, mastikeun kakuatan sareng ketang inti panukar panas, tiasa nahan tekanan tinggi.
3. saluran hawa counter, prosés ngalipet ganda tina sisi sisi pameunteu, anu sami sareng 5 kali ketebalan bahan, mastikeun intensitas anu luhur sareng ketat.
4. Sadaya sendi kalis ku udara tahan lem, mastikeun yén inti exchanger panas ngagaduhan kedap udara anu hadé.

3

Range Modél:

126

Aplikasi:
Aliran silang sareng aliran aliran inti penukar panas mangrupikeun bagian utami tina ventilator pamulihan panas (HRV). Inti panukar panas dianggo pikeun ventilasi, pulih énergi panas dina usum salju sareng énergi tiis dina usum panas, henteu ngan ukur ngahémat énergi tapi ogé masihan rohangan pikeun hawa seger.

Kombinasi:

212121

Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami