ERC Enthalpy Heat Exchanger Core

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

ERC Enthalpy Heat Exchanger Core
Inti panukar panas ERC didamel tina antiseptik sareng kertas serat baktéri anti baktéri, anu perméabilitas uap anu luhur, anti rénghap, anti jamur; kerangka ABS na kuat, pro-lingkungan sareng waktos jasa anu panjang; piring panutup didamel tina lambar galvanis ku gagang palastik.
Dua aliran hawa dijaga misah dina jero ventilator pamulihan énergi, sareng dipaksa lebet kana inti panukar panas ERC, bursa suhu sareng kalembaban tina kertas serat, supados pulih énergi sareng ngahontal hemat énergi.
Biasana ieu dianggo pikeun sistem ventilasi padumukan, supados pulih énergi sareng beueus.

1

Fitur:
1. Dijieunna tina kertas serat khusus, sareng perméabilitas Uap anu luhur, kedap udara anu hadé, anti rénghap, tahan sepuh, anti-jamur.
2. kerangka ABS, geulis, henteu gampang dipegatkeun, waktos jasa anu panjang, pro-lingkungan, impermeabilitas anu saé, mastikeun intensitasna
sareng ketang tina struktur, ngirangan aliran deui.
3. saluran persegi panjang, jarak piring anu lumayan, kirang panangan interior, résistansi on-way alit, kirang karugian udara, mastikeun
aréa inti panukar panas maksimum, kahontal nepi ka épisiénsi maksimum.
4. Teu aya bagian anu pindah, sareng biaya perawatan anu murah.
5. Struktur kompak, volume sakedik, cocog pikeun sababaraha kasempetan.
6. Tiasa nganggo vacuum cleaner nyucikeun debu sareng badan asing dina alat-alat, gampang dianggo sareng dirawat.

Range Modél:
1. bentukna kuadrat

2

2. bentukna Diamond

3

3. Wangun éksagonal

212

Aplikasi:
Inti panukar panas ERC mangrupikeun bagian utami tina ventilator recovery énergi (ERV), pikeun volume udara dugi ka 30,000 m3 / h, kalebet ventilasi rumah tangga sareng komérsial. Inti panukar panas ngendalikeun ventilasi, pulih énergi panas sareng uap dina usum salju, énergi tiis sareng uap dina usum panas, henteu ngan ukur ngahémat énergi tapi ogé nyayogikeun hawa seger pikeun rohangan.
Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami