Ventilator Pamulihan Panas ERV sareng Pemurni

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ventilator Pamulihan Panas ERV sareng Pemurni

Ventilator Pamulihan Panas ERV sareng Pemurni henteu ngan ukur panukar panas anu épisién pisan pikeun ngahankeun panas sareng ngahémat listrik, tapi ogé nambihan saringan primér, saringan karbon aktif sareng saringan HEPA pikeun sacara efektif nyaring lebu, baktéri sareng obyék bahaya anu sanés dina hawa, PM2. 5 efisiensi pemurnian nyaéta dugi ka 99,5%.
Éta dianggo pikeun villa, sakola, kamar cafe, ruang rapat, kantor, hotél, laboratorium, KTV, klub kabugaran, bioskop, basement, kamar roko sareng tempat-tempat sanés anu peryogi ventilasi sareng pemurnian.

1

Pilihan:

1.Sensible exchanger panas aluminium sareng penukar panas kertas entalpi pikeun pilihan.

4729

2. Standar saklar atanapi kontrol calakan pikeun pilihan.

7094753

3.Motor DC motor atanapi motor AC pikeun pilihan.

01107094818

4. Tilu lapisan saringan di jero.

Aya saringan primér + saringan karbon aktif + saringan HEPA pikeun nyegah hawa kotor, saringan HEPA sacara efektif tiasa ngirangan PM2.5 sareng mastikeun hawa seger sareng bersih.

94842

Fitur:

1. Hemat énergi: Unit pamulihan énergi aliran salib, saluran hawa persegi panjang, ningkat efisiensi pamulihan énergi, ngirangan résistansi aliran hawa.

2. Saringan efisiensi tinggi: Inlet hawa masing-masing dilengkepan saringan awal sareng alat panyaring HEPA épisiensi tinggi, anu sacara efektif tiasa nyaring lebu, baktéri sareng objék ngabahayakeun sanés dina hawa, efisiensi pemurnian PM2.5 dugi ka 99,5%.

3. Kisaran Aplikasi: Aliran hawa tina 50 dugi ka 1.000 m³ / jam, cocog pikeun villa, sakola, ruang cafe, ruang rapat, kantor, hotél, laboratorium, KTV, klub kabugaran, bioskop, ruang bawah tanah, kamar roko sareng tempat-tempat sanés peryogi ventilasi sareng panyucian.

4. Low Rise: Desain struktur anu dioptimalkeun, bahan anu nyerep sora sareng impeller non logam, dijamin pangaruh sora statis anu saé.

5. Fungsi Utama: nyayogikeun hawa sareng hawa knalpot dina waktos anu sami + pamulihan panas pikeun ngahémat énergi + filter HEPA pikeun pemurnian.

1

Modél: tiasa disesuaikan.

K series sareng motor DC, exchanger panas kertas sareng filter tilu lapis.

1

Seri H sareng motor DC, panukar panas aluminium sareng saringan tilu lapisan.

2

K séri kalayan motor AC, exchanger panas kertas sareng tilu lapisan saringan.

3

Seri H sareng motor AC, aluminium exchanger panas sareng tilu lapisan saringan.

4
Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami