Panas sareng Énergi Pamulihan Ventilator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panas sareng Énergi Pamulihan Ventilator

Ventilator pamulihan énergi nyaéta sistem ventilasi sentral anu nyayogikeun hawa seger, ngaluarkeun hawa bulukan dina jero ruangan sareng ngimbangan kalembaban dina jero gedong. Di sagigireun éta, aranjeunna tiasa nganggo panas anu kapulih tina hawa bulukan pikeun ngahanca hawa bersih anu lebet kana suhu anu raos. Ieu henteu ngan ukur ngabantosan pikeun nyiptakeun lingkungan anu beresih sareng nyaman anu ningkatkeun kasajahteraan pangguna gedong, tapi ogé ngahanangkeun énergi pikeun ngahémat listrik.

312121

Pilihan:

1.Sensible exchanger panas aluminium sareng penukar panas kertas entalpi pikeun pilihan.

4009

2. Standar saklar atanapi kontrol calakan pikeun pilihan.

94038

3.Brand AC motor kalayan daya lemah sareng low noise.

1212121

4. Jaringan saringan primér pikeun nyaring lebu, sari sareng rambut tina hawa.

21313

Fitur:
1. Hemat énergi: Unit pamulihan énergi aliran salib, saluran hawa persegi panjang, ningkat efisiensi pamulihan énergi, ngirangan résistansi aliran hawa.
2. Rentang Aplikasi: Aliran hawa tina 150 dugi ka 20.000 m³ / jam, cocog kanggo padumukan, villa, ruang rapat, kantor, toko damel sareng sababaraha lingkungan industri kalayan hawa anu leueur, debu jsb
3. Low Rise: Desain struktur anu dioptimalkeun, bahan anu nyerep sora sareng impeller non logam, dijamin pangaruh sora statis anu saé.
4. Fungsi Utama: nyayogikeun hawa sareng hawa knalpot dina waktos anu sami + pamulihan panas pikeun ngahémat énergi.

Modél: tiasa disesuaikan.

wqwqw

● Jenis Ditunda

Modél

Volume hawam3 / h

Tekanan StatisPa

Volt / Hz

Kakuatan Motor (Kw)

Efisiensi Suhu (%)

Ribut [dB (A)]

Diménsi (mm)

Re. Beuratkg

H-02DZ

200

70

220V-1-50Hz

0,068

70

30

828x500x282

30

H-03DZ

300

75

220V-1-50Hz

0,1

70

32

896x500x282

35

H-04DZ

400

80

220V-1-50Hz

0,15

71

34

896x660x282

42

H-06DZ

600

100

220V-1-50Hz

0,2

70

35

932x760 × 282

50

H-08DZ

800

130

220V-1-50Hz

0,415

70

37

1165x760x400

76

H-10DZ

1000

100

220V-1-50Hz

0,44

71

38

1165x1010x400

96

H-16D

1500

120

380V-3-50Hz

0,68

70

48

1350x940x500

142

H-20D

2000

150

380V-3-50Hz

1.24

71

53

1460x1020x500

166

H-25D

2500

100

380V-3-50Hz

1.37

70

56

1460x1020x600

182

H-30D

3000

60

380V-3-50Hz

1,68

70

59

1600x1100x540

196

H-35D

3500

100

380V-3-50Hz

2.35

70

61

1600X1100X620

230

H-40D

4000

230

380V-3-50Hz

2.4

71

62

1750X1210X600

260

H-55D

5000

150

380V-3-50Hz

4.4

70

65

1800X1210X760

330

H-60D

6000

250

380V-3-50Hz

4.5

72

66

1850X1210X900

370

● Jinis Horisontal

Modél

Volume hawam3 / h

Tekanan StatisPa

Volt / Hz

Kakuatan Motor (Kw)

Efisiensi Suhu (%)

Ribut [dB (A)]

Diménsi (mm)

Re. Beuratkg

H-40W

4000

250

380V-3-50Hz

2.4

71

62

2340 × 840 × 1160

333

H-50W

5000

190

380V-3-50Hz

4.15

70

65

2340 × 1030 × 1160

413

H-70W

6000

250

380V-3-50Hz

4.16

75

64

2700 × 910 × 1360

488

H-80W

8000

250

380V-3-50Hz

5.08

73

68

2700 × 1130 × 1360

553

H-120W

10000

270

380V-3-50Hz

6.9

75

68

2700 × 1451460

755

H-140W

12000

280

380V-3-50Hz

8.3

75

65

2700 × 1700 × 1360

867

H-160W

16000

250

380V-3-50Hz

10.2

72

69

2700 × 2130 × 1360

993

● Jenis nangtung

Modél

Volume hawam3 / h

Tekanan StatisPa

Volt / Hz

Kakuatan Motor (Kw)

Efisiensi Suhu (%)

Ribut [dB (A)]

Diménsi (mm)

Re. Beuratkg

H-40L

4000

250

380V-3-50Hz

2.4

71

62

840 × 1200 × 1742

332

H-50L

5000

250

380V-3-50Hz

4.1

70

65

1030 × 1200 × 1778

408

H-70L

7000

160

380V-3-50Hz

4.5

73

66

910 × 1400 × 1995

483

H-80L

8000

270

380V-3-50Hz

5

73

68

1130 × 1400 × 1995

541

H-120L

10000

280

380V-3-50Hz

6.9

75

68

1450 × 1540 × 2069

745

H-140L

14000

160

380V-3-50Hz

8.9

72

68

1700 × 1400 × 1995

842

H-160L

16000

270

380V-3-50Hz

10.1

72

69

2130 × 1400 × 1995

958

Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami