ERB Counter Flow Heat Exchanger

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

ERB Counter Flow Heat Exchanger Core
Inti counter exchanger panas aliran didamel tina antiseptik hidrofilik / epoxy palapis foil aluminium sareng panutup lambar galvanis. Hawa kapaksa ngalawan ngaliwatan inti panukar panas, dua aliran hawa henteu pernah kontak langsung, hindarkeun mindahkeun bau sareng kalembaban.
Biasana ieu dianggo pikeun nyayogikeun énergi dina sistem ventilasi industri, sapertos base station, ventilator kabinet luar sareng sanésna.

1 (1) 1 (2)

Fitur:
1. Ngadopsi antiseptik hidrofilik aluminium, tahan ka korosi, sareng umur jasa anu panjang.
2.Modul sareng struktur kompak, henteu nganggo rivet atanapi sekrup.
3. Henteu nganggo komponén ngajalankeun, biaya perawatan murah.
4. Cocog pikeun nyeuseuh ku cai atanapi deterjen nétral.
5. kakuatan pisan sareng stabilitas patali tekanan.

Téknologi Produksi:
1. Permukaan inti penukar panas diolah kalayan téhnik paningkatan mindahkeun panas, ningkatkeun area mindahkeun panas 10%.
2.Convex sareng saluran hawa cekung, mastikeun kakuatan sareng ketang inti panukar panas, tiasa nahan tekanan tinggi.
3. saluran hawa counter, prosés ngalipet ganda tina sisi sisi pameunteu, anu sami sareng 5 kali ketebalan bahan, mastikeun intensitas anu luhur sareng ketat.
4. Sadaya sendi kalis ku udara tahan lem, mastikeun yén inti exchanger panas ngagaduhan kedap udara anu hadé.

3

Range Modél:

4

Aplikasi:
Inti penukar panas aliran counter mangrupikeun bagian utama kabinét atanapi base station ventilator, pikeun jilid udarana dugi ka 5000m3 / jam. Inti panukar panas pulih énérgi panas dina usum salju sareng énergi tiis dina usum panas, henteu ngan ukur hemat tanaga, tapi ogé masihan stasiun pikeun hawa seger, mastikeun operasi normal pakakas.

5

Kombinasi:

56

Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami