Ékspor Aliran Panas Aliran Palang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

ERA Palang Aliran Panas Ékschanger Inti
Inti penukar panas aliran salib didamel tina antiseptik hidrofilik / epoxy palapis foil aluminium sareng panutup lambar galvanis. Hawa kapaksa nyebrang ngaliwatan inti panukar panas, dua aliran hawa henteu pernah kontak langsung, hindarkeun mindahkeun bau sareng kalembaban.
Biasana ieu dianggo pikeun nyayogikeun énergi dina sistem ventilasi industri perumahan, komersial sareng angin-kakuatan.

1 (1) 1 (2) 3

Fitur:
* Ngadopsi antiseptik hidrofilik aluminium foil, tahan ka korosi, sareng umur jasa anu panjang.
* Larapkeun kana acara-acara khusus résin aluminium epoxy résin, résistansi korosi langkung kuat.
* Seueur ukuran inti penukar panas (jarak piring 2.5-12mm) pikeun pilihan anjeun.
* Struktur modul, sinus naon waé tiasa dipuji, teu nganggo komponén ngaji, biaya perawatan murah.
* Struktur kompak, jilid leutik, cocog pikeun sababaraha kasempetan.


Téknologi Produksi:
1. Permukaan inti penukar panas diolah kalayan téhnik paningkatan mindahkeun panas, ningkatkeun area mindahkeun panas 10%.
2.Convex sareng saluran hawa cekung, mastikeun kakuatan sareng ketang inti panukar panas, tiasa nahan tekanan tinggi.
3. Saluran hawa cross, prosés tilepan dua kali tina sisi sisina, anu sami sareng 5 kali ketebalan bahan, mastikeun intensitas anu luhur sareng ketang.
4. Sadayana sendi kabuktosan hawa ku lem udara-buktina, dipastikeun yén inti panukar panas ngagaduhan ketang hawa anu hadé.

4

Range Modél:

8

Aplikasi:
Inti panukar panas ERA mangrupikeun bagian utami tina ventilator recovery panas (HRV), pikeun volume hawa dugi ka 30,000 m3 / jam, kalebet ventilasi rumah tangga sareng komérsial. Inti panukar panas pulih énérgi panas dina usum salju sareng énergi tiis dina usum panas, janten ngahémat énergi sareng masihan rohangan pikeun hawa seger.

img (1) img (2)

Kombinasi:

img (3)

Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami