Taros Kami

Xiamen AIR-ERV Technology Co., Ltd.


Alamat

No.80, Siming Industrial Park, Mei Xi Road, Tong'an District, Xiamen 361100, Fujian, China


Telepon

Penjualan: 86- 0592- 5769019

Sokongan: 86-15105979197


Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami