Double Way Ventilator - nyuplai sareng ngaluarkeun hawa dina waktos anu sasarengan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Double Way Ventilator - nyuplai sareng ngaluarkeun hawa dina waktos anu sasarengan

Cara ventilator anu dua kali dianggo pikeun nyayogikeun hawa sareng hawa haseup dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngaluarkeun hawa kotor dina jero ruangan nalika hawa seger di luar pikeun ningkatkeun pangaruh ventilasi.

Motor AC mérek kalayan kakuatan lemah sareng low noise.

1

Saklar kenop standar atanapi kontrol calakan kanggo pilihan.

2

Fitur:
1. Aplikasi lega: kisaran aliran udara 150 ~ 5.000 m³ / jam, cocog pikeun sakola, padumukan, rohangan konperénsi, kantor, hotél, laboratorium, klub kabugaran, basement, kamar roko sareng tempat-tempat sanés anu peryogi ventilasi.

2. Gampang dipasang: mesin tiasa dipasang dina siling anu ditunda, henteu mangaruhan pangaruh hiasan interior, desain sareng pamasangan fleksibel.

3. asesoris kualitas luhur: low noise dua-kipas centrifugal low kalayan volume hawa ageung, tekanan statis tinggi, noise lemah sareng operasi lemes.

3

Modél: tiasa disesuaikan.

SXL séri kalayan motor AC sareng tegangan 220V.

1212 (1)

SXL séri sareng motor AC sareng tegangan 380V / 50Hz.

1212 (2)
Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami