One Way Ventilator - nyayogikeun hawa atanapi hawa knalpot

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

One Way Ventilator - nyayogikeun hawa atanapi hawa knalpot
Ventilator hiji cara dipaké pikeun pasokan hawa atanapi sistem knalpot hawa.

Pilihan:
1.Motor DC motor atanapi motor AC pikeun pilihan.

1

2. Tilu lapisan saringan pikeun pilihan.
Aya saringan primér + saringan karbon aktif + saringan HEPA pikeun nyegah hawa kotor, saringan HEPA sacara efektif tiasa ngirangan PM2.5 sareng mastikeun hawa seger sareng bersih.

2

3. Standar kenop kenop atanapi calakan controller kanggo pilihan.

1212

Fitur:
1. Aplikasi anu lega: kisaran aliran udara 50 ~ 5,000 m³ / jam, cocog pikeun sakola, padumukan, rohangan konperénsi, kantor, hotél, laboratorium, klub kabugaran, basement, rohangan roko sareng tempat sanés anu peryogi ventilasi.
2. Hawa seger + pemurnian: kombinasi sampurna sistem kipas sareng filtrasi, dua fungsi ieu direalisasikeun ku hiji mesin.
3. hemat daya: motor DC anu ngirangan konsumsi énergi, motor AC sareng kakuatan rendah sareng noise handap.
4. Pamasangan multi arah: gaduh liang dina tilu sisi pikeun pamasangan multi arah.
5. Sistem filter gampang dibersihkeun sareng diganti.

Modél: tiasa disesuaikan.

DXL séri kalayan motor AC sareng tegangan 220V.

1

DXL séri kalayan motor AC sareng tegangan 380V / 50Hz.

2

D seri kalayan motor DC sareng saringan HEPA.

3

D seri sareng motor AC sareng filter HEPA.

4
Paket sareng Pangiriman:
Rincian bungkusan: karton atanapi kasus lapis.
Palabuhan: palabuan Xiamen, atanapi sakumaha saratna.
Jalan Angkutan: ngalangkungan laut, hawa, karéta, treuk, éksprési jsb.
Waktos Pangiriman: sapertos dihandap.

  Sampel Produksi masal
Produk Siap: 7-15 poé Pikeun disawalakeun

0180128


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami