Warta Perusahaan

  • Kaunggulan sareng Fitur penukar panas entalpi kertas tina Xiamen AIR-E

    1). Dijieunna tina kertas serat khusus kalayan perméabilitas Uap anu luhur, ketegangan hawa anu saé, anti réncang, tahan sepuh, anti-jamur sareng sajabana 2). Pigura nyaéta ABS, tampan, henteu gampang dipegatkeun, waktos jasa anu panjang, pro-lingkungan, sesak udara anu saé, mastikeun intensitas sareng ketang ...
    Maca deui
  • Kaunggulan sareng Fitur aluminium exchanger panas wijaksana ti Xiamen AIR-ERV

    1). Perlindungan Lingkungan - sadaya bahan saluyu sareng sarat ROHS / ngahontal sareng standar nasional, éta pro-lingkungan. 2). Desain propésional - gaduh perangkat lunak desain nyalira pikeun nyayogikeun sagala rupa kaayaan damel, laporan kaluaran kalayan spésifikasi sareng nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di gedong pabrik énggal

    Kami ngalih ka gedong anu énggal, langkung ageung sareng éndah dina 2 Maret 2021. Alamat anyar kami nyaéta: Xiamen AIR-ERV Technology Co., Ltd. No 80, Siming Industrial Park, Mei Xi Road, Tong'an District, Xiamen 361100, Fujian, Cina Hébat wilujeng sumping pikeun didatangan kami di bumi énggal sareng s ...
    Maca deui