Kaunggulan sareng Fitur penukar panas entalpi kertas tina Xiamen AIR-E

1). Dijieunna tina kertas serat khusus kalayan perméabilitas Uap anu luhur, kedap udara anu saé, anti rénghap, tahan sepuh, anti-jamur jsb.

2). Pigura nyaéta ABS, katingali, henteu gampang dipegatkeun, waktos palayanan anu panjang, pro-lingkungan, sesak udara anu saé, mastikeun intensitas sareng ketang struktur, ngirangan aliran deui.

3). Saluran persegi panjang, jarak piring anu lumayan, kirang panangan interior, alit dina jalan résistansi, kirang leungitna hawa, mastikeun kawasan inti bursa panas maksimal pikeun ngahontal efisiensi maks.

4). Struktur modul, nyayogikeun kombinasi ukuran anu béda tina ujung sareng kandel lempeng.

5). Teu aya bagian anu pindah, biaya perawatan murah, struktur kompak, ukuran alit, cocog pikeun sababaraha waktos.

6). Tiasa nganggo vacuum cleaner nyucikeun debu sareng badan asing dina alatna, gampang dianggo sareng dirawat.

Inti panukar panas ERC didamel tina antiseptik sareng kertas serat baktéri baktéri, anu perméabilitas Uap anu luhur, anti rénghap, anti jamur;

kerangka ABS na kuat, pro-lingkungan sareng waktos jasa anu panjang;

piring panutup didamel tina lambar galvanis nganggo plastik atanapi gagang wéb.

Inti penukar panas ERC dipaké pikeun ventilator recovery énergi (ERV), aliran hawa tiasa dugi ka 30,000 m3 / h, kalebet dina ventilasi rumah tangga sareng komérsial. Aya kalembaban sareng panularan panas nalika dua hawa kalayan suhu anu béda sareng kalembaban ngalangkungan inti tukeur panas, saluran hawa sareng saluran hawa haseup lengkep dipisahkeun pikeun ngahindaran bau sareng mindahkeun Uap, suhu dialihkeun ti sisi anu langkung panas (langkung tiis) ka anu langkung tiis (langkung panas ) sisi sareng sareng kalembaban ditransferkeun tina sisi anu langkung ageung (langkung alit) ka sisi anu langkung alit (langkung ageung) pikeun recovery panas sareng tanaga.


Pos waktos: Mar-10-2021