Kaunggulan sareng Fitur aluminium exchanger panas wijaksana ti Xiamen AIR-ERV

1). Perlindungan Lingkungan - sadaya bahan saluyu sareng sarat ROHS / ngahontal sareng standar nasional, éta pro-lingkungan.

2). Desain propésional - gaduh perangkat lunak desain nyalira pikeun nyugemakeun sagala rupa kaayaan damel, laporan kaluaran kalayan spésifikasi sareng nyayogikeun pilihan anu pangsaéna.

3). Konfigurasi Kualitas Tinggi - ngadopsi bahan tukeuran panas kualitas luhur sareng pelat sareng tahan korosi anu kuat sareng formabilitas anu saé.

4). Disaluyukeun - arah aliran udara, ukuran, bentuk, spésifikasi sareng sajabana tiasa disaluyukeun numutkeun industri anu béda sareng nyayogikeun solusi anu pangsaéna.

5). Efisiensi hemat énergi tinggi - ningkatkeun pelat kapang pikeun ningkatkeun efisiensi tukeur panas, éta parantos lulus inspeksi Pengawasan Kualitas AC Nasional sareng Pusat Pamariksaan, sareng parantos dipilih kana katalog produk téknologi hemat énergi di Propinsi Fujian.

6). Kedap udara anu luhur - lima lapisan lapisan kalayan prosés ngegel kujang pikeun mastikeun tingkat kabocoran hawa ≤ 5 ‰, numutkeun kabutuhan ogé gaduh téknologi tahan cai sareng uji coba 100% sateuacan nganteurkeun pikeun mastikeun teu aya kabocoran.

7). Operasi anu dipercaya - struktur modul, henteu nganggo komponén ngaji, gampang dianggo sareng biaya pangropéa anu murah.

8). Bantalan tekanan tinggi - saluran udara cembung sareng cekung pikeun mastikeun kakuatan sareng ketang inti bursa panas, numutkeun kabutuhan ogé ngagaduhan prosés las pikeun ngahontal tekanan anu langkung luhur.

9). Téknologi R&D mandiri kalayan sambungan bingkai- patén nganggo slot tanpa screws sareng fasteners sanésna sareng mastikeun sambungan anu dipercaya, instalasi gancang pisan sareng merenah, produkna henteu ngagaduhan bagian konvek sareng katingalina saé.

10). Jangkauan dilarapkeun lega - tiasa dianggo pikeun sistem AC, sistem hawa seger, pusat data, kakuatan angin, industri éléktronika, base station komunikasi, ngolah kadaharan, peternakan, industri kemasan, industri percetakan, industri pangeringan, bio-farmasi, industri mesin , perlindungan lingkungan & hemat energi, énergi énggal jsb.


Pos waktos: Mar-10-2021